HUNDETRÆNING FOR ALLE – AKTIV HUND I DCH
 

Alle hunde kan have stor glæde af at gå til træning og blive udfordret både med sjove aktiviteter og spændende lydighedsøvelser. En moderne hund skal kunne begå sig i samfundet og det er så utrolig meget lettere, hvis du har bare lidt styr på din hund. Hvis du og/eller din hund ikke har gået til træning før, er det naturligt at starte på et hvalpe- eller unghundehold i en DcH-lokalforening. De fleste steder strækker et sådant hold sig over ca. 3 måneder.
I de fleste lokalforeninger er det muligt at komme på et hold i løbet af forholdsvis kort tid, så skynd dig at blive skrevet op.

Om DcH - Danmarks civile Hundeførerforening

DcH er Danmarks største forening for træning af hunde med 118 lokalforeninger og omkring 13.000 medlemmer i hele landet. I DcH er alle hunde velkomne uanset race, blanding eller størrelse.
I DcH tilbydes mange forskellige aktiviteter for dig og din hund. Måske kender du allerede flere slags hundesport – spor, lydighed, familiehundetræning, agility, rally og nosework f.eks. – der er mange muligheder i DcH.

Opdragelse og adfærdsproblemer

På hvalpe- og begynderhold kan du få hjælp med de fleste almindelige problemer med opdragelse og god hundeopførsel i hverdagen.
Har du større problemer med din hunds adfærd, så kan du henvende dig til DcH’s adfærdskonsulenter. Konsulenterne har en omfattende uddannelse i hundes adfærd og det er gratis at henvende sig om hjælp.

Frivilligheden i højsædet

Alt arbejde i DcH udføres af frivillige, som brænder for netop hundearbejdet vi har en stor uddannelses virksomhed, hvor både instruktører og dommere m.fl. gennemgår kurser og længere uddannelser, så det er veluddannede instruktører der tager imod dig.

Det næste hold

Hvis du og din hund synes godt om at komme til træning, så kan i fortsætte på videregående hold i DcH. Efter hvalpe/unghundeholdet fortsættes med de øvelser I allerede har lært samt endnu flere sjove øvelser, som er med til at udbygge det gode forhold mellem dig og din hund.
DcH består først og fremmest af de enkelte lokale foreninger, hvor hundeejere samles og træner og hygger med deres hunde. Der opstår hurtigt et hyggeligt fællesskab på de enkelte hold, hvor både hunde og førere mødes en gang ugentligt.

Bliver du ”bidt” af det

DcH tilbyder undervisning i mange forskellige programmer og klasser, så der er noget for enhver smag og de fleste hundetyper.
De fleste lokale foreninger tilbyder en form for familiehundehold, hvor der trænes med forskellige øvelser, både lydighedsøvelser, forskellige former for næsearbejde og anden aktivering. Derudover tilbydes hold med mere konkurrencepræget træning i forskellige retninger.
”Konkurrence” tænker du nok, ”det skal jeg da aldrig”, men sådan er de fleste faktisk startet og når det så viser sig, at hunden bliver dygtig, så kan det alligevel godt være, at du får lyst til at teste, hvad i kan sammen.

Hvorfor går folk i årevis i DcH – er deres hunde virkelig så ulydige?

Ja nogle af dem er måske – men langt de fleste nyder bare arbejdet med hundene. Et skønt og givende samarbejde, som udvikler både dig og din hund.
Hvis du selv er indstillet på det, så kan du komme til at tilbringe mange hyggelige timer sammen med din hund og andre glade hundeførere.

I DcH har vi programmer med flere klasser, så du hele tiden har mulighed for at udvikle din hund og jeres samarbejde. Så de der har gået til træning i lang tid har ofte nogle meget dygtige hunde.

 

 

 

Nyheder

Sponsorer